НАЙ-НАКРАЯ СТАНА ЯСНО: Ето с колко пари живее Бойко Борисов! Ще ви изненада тотално!

loading...

Европа е най-доброто място за живеене. Симпатизирам на Ангел Джамбазки като политик, който е извън ГЕРБ. Това обяви премиерът Бойко Борисов пред Нова тв. 

"Срамувам се от нещата, които направихме в ГЕРБ през последния месец, визирам скандалите, в които попаднахме. Вярвам, че сме си взели поука", добави той.


Попитан колко трябва да е минималната заплата, той каза, че парите винаги не стигат. 

Относно това дали има къща в Барселона, Борисов каза, че е ходил в този град само веднъж по времето, когато е бил кмет.   

Борисов коментира и къщата в неговия имот, за която Елена Йончева спомена преди ден, че не е декларирана. "Няма нова къща, а в моя парцел съм си построил на ъгъла на довара пристройка. Децата живеят в къщата, а аз съм самостоятелен човек. Имам нужда от място, на което да се срещам хората. Всичко е документирано, има платени данъци, всичко е според закона. Не е декларирано, защото се намира в същия имот. Няма нов имот и нова къща. Живял съм, живея и ще умра в къщата в Банкя", обясни Борисов.

"Станишев е много важен човек след неделя. Защото ще се водят преговори ще се водят преговори за избор на ръководството в Европа, а там той ще има важна роля. Нямам представа защо той не води листата на БСП, но това си е тяхна работа", добави той.

За парите, с които живее, Борисов обясни, че заплатата му стига, а транспортът му е безплатен. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби