КРАЙ С БОЯТА ЗА КОСА! Вижте домашното чудо, което премахва всеки бял косъм от главата!

loading...

Касия за коса поддържа здравината и силата на косъма

Касия е известно растение, от което най-често се приготвя чай. Той е действен при проблеми с теглото и проблеми с изхождането.

Касия за коса

Този път обаче ще ви представим далеч по-различното действие на растението касия. То е познато като безцветна къна за коса.

Прилага се като натурален балсам, който подхранва и прави косъма в пъти по-здрав и жизнен.

Касията е подходящо средство за всички онези дами, които не желаят да променят цвета на косата си, но желаят да я заздравят и да я подхранят допълнително.

При по-светлите и при русите коси се придава много ярък, златист оттенък. Семена на касия се сварят и се правят отвари, които действат оздравително.

Когато говорим за вида на косата обаче, рецептите са доста по-различни. Ще ви ги представим, а от вас се изисква единствено да ги забъркате.

Касия за страхотна и силна коса

Ще ви е нужна касия на прах, която се открива в био магазините и онлайн. Прави се каша от средството с добавена топла вода. Оставете я да престои по този начин близо един час.

Следващата стъпка е в нанасянето. То трябва да се извърши като обикновена боя за коса. Нанасяйте по същия начин върху косата си – от корените по дължина на всеки отделен кичур.

При положение, че говорим за светла коса и се търси единствено подхранващ ефект, не бива да оставяйте сместа да престои по-дълго от 30 минути преди самото нанасяне.

Съвет: Ако заложите на касия семена с балсам за коса, отмиването ще стане много по-лесно.

За златист цвят

Ако искате да се сдобиете със златист цвят, необходимо е да смесите касия на прах със сок от портокал до постигане на консистенция на кисело мляко.

Сместа се покрива и се оставя по този начин 12 часа. Кашата се поставя върху суха коса.

Нанесете по цялата дължина и останете така в следващите 3 часа. Накрая измийте с шампоан и повторете процедурата след месец.

За подхранване

Смес между Cassia Obovata и топла вода (за консистенция на кисело мляко). Поставете кашата върху сухата си коса по цялата й дължина.

Тя се покрива с найлонова шапка и се остава с нея 1 час. Накрая отмийте с шампоан и подходящ балсам. Правете всеки месец за здрава коса.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби