Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 10 юни! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Ден само за общуване и осъществяване на контакти. Днес ще ви дразни всичко непочтено и нечестно. Не се разпилявайте в действията си.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Важно е да отчитате резултатите, които сте постигнали, независимо от брояи големината им. Не прибързвайте и не пришпорвайте нещата, дайте им време да сеслучат.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако сте се потрудили преди две седмици днес можете да пожънете резултатите от усилията си. Работете заедно с други хора, за да постигнете по-добри резултати.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви се иска да избягате далече от ежедневните ангажименти, най-вероятно покрай морето. Някои от вас и може и да успеят да осъществят тази мечта, а останалите могат само да бленуват пред чаша студена бира.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Доста интересен ден се очертава. Важното е да не се разпилявате и да не правите необмислени неща от чисто любопитство. Мислете за последствията от действията си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Денят не много подходящ за интимни връзки, наблегнете на служебните, но и там имайте едно наум. Може да се наложи да направите някои компромиси в името на общото благо.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ако сте свързани с компютрите и програмирането по някакъв начин, днешният ден е сякаш направен за вас, ще имате възможност да докажете качествата си. Внимавайте, обаче с алкохола, особено със студените бири.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Изглежда като ден, който не е спокоен, но затова пък може да ви даде посока на действие. Бъдете готови за промени и движение.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще трябва да решите някои финансови въпроси. Налага се да промените тактиката при разпределението на средствата. Не проявявайте екстравагантност по паричните въпроси.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес няма да ви се работи особено, гледайте шефа ви да не разбере. Добре ще ви се отрази физическата активност, но гледайте да е в басейн или във фитнес зала с климатик.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще бъдете провокирани дадействате бързо и решително без много-много да премисляте. Важното е да не пропускате посоката, към която сте се запътили.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Още от сутринта ще ви завърти въртележката на събитията. Днес ще имате много срещи. Внимавайте да не пропуснете нещо важно между много разговори.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби