Разсекретен доклад на ЦРУ гласи: Хитлер е живял в този български град до 1984 година!

loading...

 

Уникални секретни документи за втората световна война, бяха разкрити от ЦРУ.

На 30 април 1945 г., Адолф Хитлер, според официално разпространената информация се самоубива в подземния си бункер.

По-късно тялото му било открито и идентифицирано от болшевиките, преди да се втурнат обратно към СССР.

ЦРУ разпространи документи от над 3000 страници, че самоубийството на Хитлер и Ева Браун било фалшифицирано. В един от документите на ЦРУ от Лос Анжелис, се разкри, че след края на втората световна война Хитлер е получил политическо убежище в град Смолян, където е живял до септември 1984 година, когато умира от старост, пише Ko4.

Смолянци масово се кълнат, че не са виждали едноличния ръководител на Третия германски райх по улиците на града. Но други контрират, че вероятно е бил добре дегизиран, за да не бъде разпознат от хората. По време на Втората световна война България е съюзник с нацистка Германия.

Цар Борис III се среща с Хитлер в Източна Прусия на 14 август 1943 г.

Две седмици по-късно българският цар умира. Според слухове Борис III е отровен по нареждане на Хитлер, за когото се знае, че е бил бесен след последната си среща с българския владетел на отказа му да предаде българските евреи и да изпрати войски срещу СССР.

Друга легенда гласи, че Хитлер е ходил при Ванга преди Втората световна война, но никой не е намерил документални потвърждения за това, съобщи преди време руският вестник „Комсомолская правда“. Според преданието той дошъл в България през пролетта на 1941 г. Хитлер тогава бил обсебен от търсенето на Светия граал и се опитвал да накара Ванга да работи за него.

Кой е Адолф Хитлер?

Ветеран от Първата световна война, награден с редица военни отличия. След края ѝ ръководи партията на националсоциалистите във Ваймарска Германия. Прави неуспешен опит за преврат и прекарва по-малко от година в затвора. След излизането си получава подкрепа за своята националистическа, антисемитска и антикомунистическа реторика.

Националсоциалистите екзекутират много от своите опоненти, преструктурират държавната икономика, модернизират войската и установяват тоталитарна, националсоциалистическа диктатура.

Във външната политика Хитлер се стреми към завладяването на нови територии или т. нар. „жизнено пространство“ (на немски: Lebensraum).

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби