Млада жена от Пловдив се влюби в принц от приказките, но животът й се превърна във филм на ужасите!

loading...

Наивна млада жена е станала жертва на страшно домашно насилие. Тя се влюбила в своя "принц от приказките", като се запознала с него във Фейсбук.

Комуникирали няколко месеца, без да се виждат и накрая решили да се срещнат.

Мъжът изглеждал като истински романтик, явил се с огромен букет от рози и така връзката започнала. След известно време пловдивчанинът предложил на любимата си да заживеят заедно и тя се пренесла в жилището му. 

Жената имала предишен брак и 15-годишен син, с бившия си съпруг поддържала добри отношения. Детето живеело при съпруга й, защото тя била болна и трябвало да преодолее проблема си сама, без да травмира близките си, пише Блиц. 

Скоро, след като се пренесла при новия си любим, бившият съпруг се обадил, за да обсъдят належащ проблем, свързан с детето им. Заради това новият любовник вдигнал чутовен скандал.

Същите сцени на ревност се повторили и след няколко дни, когато по телефона звъннал стар приятел на жената. Скандалите станали ежедневие в живота на новата двойка и мъжът започнал често да посяга на любимата си.

При един от побоите жената се озовала в болница със строшени зъби, след това обаче тя не подала сигнал в полицията, а продължила да живее с насилника си.  При следващ зверски побой той счупил ключицата й. След като отново била приета в болница, родителите на жената и бившият й съпруг, притеснени потърсили помощ от фондация "Джендър алтернативи". С нещастната млада жена, срината физически и психически, започнали да работят психолог и юрист. След като се съвзела, тя подала жалба в полицията и започнало дело срещу агресора.  От "Джендър алтернативи" работили с бившия съпруг на жената и с детето й.

Всички близки се сплотили около нея, за да я измъкнат от ужаса, който е изживяла.  Насилникът вече се е сдобил с ограничителна заповед. Станало ясно, че предишният му брак се разпаднал заради подобно домашно насилие над съпругата му.

Той признал пред психолози, че има проблем с алкохола и на него също му било помогнато. Той бил включен в програма за преодоляване на алкохолна зависимост.  Подобни случаи на домашно насилие има често. Само миналата година в Пловдив са гледани 234 дела за такава агресия. А градът под тепетата е на второ място по брой такива дела, каза на пресконференция адвокат Милена Кадиева от фондацията. 

По подобен начин след работа с "Джендър алтернативи" на млада жена да изплува от кошмар и да започне работа като графичен дизайнер. Жената живеела с мъж на семейни начала в чужбина.

Била подлагана на терор и денонощен побой и се прибрала в България заедно с детето си. Бившият й партньор дошъл след нея и започнал да я заплашва, че ще отвлече детето й. От фондацията са помогнали на изплашената жена да спечели делото и да започне работа като графичен дизайнер. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби