ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ: Атентаторът, който уби жената на Митьо Очите сътвори чудовищен екшън в Затвора!

loading...

Осъденият на доживотен затвор за атентата с кола-бомба срещу Митьо Очите Иван Рибов и преди е създавал проблеми зад решетките, твърди "Флагман", като се позовава на отлично информиран източник. Рибов е обитател на зандана вече над 15 години.

Той не бил от най-послушните лишени от свобода и се забърквал в неприятности още няколко пъти по време на дългия си престой. Кулминацията обаче е била днес, когато Рибов скочил на тежко въоръжен охранител, след като отказал да изпълни разпореждане да се прибере в килията си.

Бургазлията излежава присъдата си в сектора, където под „строг режим“ са настанени най-закоравелите престъпници. Логично и охраната там е най-сериозна. След като започнал да буйста и скочил на надзирател, Рибов набързо е усмирен и поступан от служителите на реда. Той веднага е транспортиран до болницата, за да му бъде направен преглед, каквато е процедурата при подобни ситуации. Нараняванията на доживотника се оказали леки и той в момента отново се намира зад решетките. Рибов е единият от тримата мъже, които получиха доживотни присъди за колата-бомба, разкъсала в края на 2001 г. в Несебър жената на Очите – Тянка, нейния брат и един охранител. Другите двама признати за виновни са Стоян Димитров-Толупа и Кероп Погосян.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби