Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 17 юни! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще се чувствате малко нервни и раздразнителни. Ще получите важна информация, която може да повлияе на по-нататъшното развитие на живота ви.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Възможни са неочаквани промени в нещата около вас, ще трябва да реагирате бързо. Развоя на събитията зависи изцяло от вас, мислете му.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще сте доста активни като за първи ден от седмицата, но поне ще знаете защо го правите, материалните резултати ще се появят.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Труден ден - понеделник. Подходящ момент за разговори по делови въпроси. Добре е да отделите повече време за кореспонденцията си. И бъдете по-експедитивни.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не се чувствате във върхова форма и дано това да е единствено заради трудната ви адаптация към ежедневието.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Независимо от проблемите, които ще ви се изпречат на пътя, денят като цяло обещава да бъде успешен. Досега работихте за името си, а вече то започва да работи за вас.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не е изключено този ден да ви завари на път. Проблеми, разбира се, ще има, но те ще ви помогнат да не губите форма.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не позволявайте на дребните недоразумения да ви извадят извън нерви, това може да ви коства сериозни загуби, не само в материален план.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Трудно ще ви е да се преборите с чувствата си, а трябва, ако искате да сте безпристрастни и да работите професионално.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес може да се чувствате нервни и неудовлетворени от събитията. Денят е подходящ за край на дейност или пък на черните мисли.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес леко ще се справяте с възникналите проблеми, но не без чужда помощ. Все още не сте се настроили за усилена работа през настъпващата седмица.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще имате да свършите множество досадни дреболии, но не забравяйте да отделите време за външния си вид. Внимавайте в храненето.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби