Погледнете тази картина - Тя изпълнява желания безотказно! Ето как да сбъднете своите още сега

loading...

Съзерцанието на картини с преобладаващ оранжев цвят за 5-10 минути на ден, ускорява изпълнението на вашето желание 27 пъти. Ето един енергийният ритуал за вас:

Инсталирайте на работния плот на компютъра си картина със светъл оранжев фон и изпълнени с вашето желание от време на време я съзерцавайте и й се възхищавайте!

При аюрведична терапия – това е сексуално стимулиращ цвят, има антимикробни свойства и предотвратява растежа на бактериите.

Оранжевият цвят разкрепостява, дава свобода във физически и ментален план, психологически способства за по-голяма търпимост помежду ни, укрепва волята. Oранжевото помага да се вземат решения, при това понякога и много сложни.Този цвят може да се счита за универсален и ефективен антидепресант. Така, спомага за успокоение, възвръща баланса, справяне със стреса. Подобрява настроението и създава чувство за радост.

Ако почувствате спад в силите си, тогава оранжевото ще ви помогне да получите енергия и жизненост и да изпълните всичките си планове. Този цвят може да ви научи да прощавате и да забравяте обидите, а понякога това е просто необходимо. Оранжевото има способността да възстановява нервната и мускулната тъкан. Това е подмладяващ и подхранващ цвят. В нашата аура оранжевото показва силата на интелекта, но най-вече не забравяйте, че оранжевият цвят изпълва желанията.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби