Психолог с взривяващи разкрития за Бойко Борисов!

loading...

Какво подсказват жестовете в политиката отвъд думите? Най-важните събития през месеца коментира криминалният психолог Росен Йорданов. Сред тях е и арестът на предполагаемия извършител на хакерската атака срещу НАП – 20-годишният Кристиян Бойков.

В „Тази сутрин” по bTV работодателите на младия мъж и адвокатът му защитиха Бойков и отрекоха твърденията на прокуратурата, че именно той стои зад теча на данни. В началото на юли се проведе и среща на футболните босове с премиера Бойко Борисов.

Срещата беше детайлно наблюдавана от анализатори. „Това са хора, които би трябвало да говорят с факти. Обърнете внимание, че те не говорят с факти – те не говорят с конкретни ИТ понятия, примери, които да докажат, че това, което се твърди от прокуратурата, не е вярно. Те по-скоро играят ролята на криминалисти”, коментира Йорданов. По думите му работодателите на Кристиян са по-скоро загрижени за репутацията на фирмата и определено не са сигурни в това, което твърдят. Срещата за честен футбол „Поведението на представителя на „Лудогорец” е твърде суховато и е делово комуникиране с премиера. Божков подходи уверено, Ганчев с уважение. Прави впечатление, че Ганчев не седна фронтално, а леко в страни. Двамата прокурор и демонстрират лека незаинтересованост”, посочи Йорданов. Ръчното управление на премиера Бойко Борисов Широко обсъждано в социалните мрежи стана и видеото на премиера Бойко Борисов, който управлява катер. Според психолога Йорданов посланието е ясно – министър-председателя демонстрира умения, с които казва на аудиторията, че може да се справи сам с всичко. Създава усещане за неформалност, топлота и близост до народа. Според психолога Йорданов обаче с тази тактика не бива да се прекалява: „Бих посъветвал премиера просто да не пресолява манджата, защото може би така ще загуби по-интелигентната част от аудиторията си. Тя не очаква омнипотентно лидерство, а посредническо – очевидно премиерът се опитва да ни внуши, че всичко може да мине на ръчно управление”

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби