Сензационно разкритие пророчицата! Ванга казала числата от тотото на Тодор Живков, ударил шестица, но го предупредила да

loading...

Баба Ванга е казвала числата за тотото на Тодор Живков, това сензационно твърдение е включено в новоизлязлата книга за петричката пророчица на Светльо Дукадинов и Цветана Пешунова.

loading...

Според авторите съседката  на баба Ванга – Бойка Костадинова, разказала следното: „Тя не се занимаваше много с политика. Когато стана превратът с Живков, обяви: „България не трябва да се дели от Москва! Оти ке пострадаме“. Не знам кога точно, но му е казвала на Тодор Живков числата от тотото. Ей така – за проба. Тогава го предупредила да не взима печалбата. Теглили топките и му излязла шестица”, лично Ванга ми го е споделяла.

Още едно интересно пророчество на Ванга е включено в книгата от авторите. Дочул за феноменалната й дарба, при нея отишъл цар Борис Трети през 1941 г., пророчицата му рекла: „На тебе ке ти земат царството и ке те набутат у  шлюпка орехова!” И предупреждава царя да  сложи „цървено“ на леглото на сина си. На сбогуване Негово Величество й пъха в ръката позлатена визитна картичка – да го потърсела в двореца, ако по случайност е в София. Минават две години и Борис Трети умира мистериозно. Ванга смятала, че синът му Симеон Сакскобургготски също има лоша карма.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби