Нечовешка жестокост! Мигрант 20 дни се гаври по брутален начин с жена!

loading...

 

Властите в каталонския град Тортоса са освободили от плен 42-годишна жена в жилището, в което е била заключена в продължение на повече от 20 дни. Задържан за престъплението е 31-годишен пакистанец, пише блиц.

На 17 юли испанската полиция е получила сигнал от Европол за отвлечен гражданин на Словакия, като според получените данни жената е била заключена в апартамент някъде в Тортоса.

По-късно след освобождаването си жертвата е обяснила пред властите, че мъжът я заплашил с убийство, ако потърси помощ, а целта му била двамата да се оженят, за да може той да се сдобие с европейско гражданство.

Жената е разкрила още, че се е запознала с похитителя си, който бил приятел на брат ѝ, в Словакия.

Двамата имали общи планове да си намерят работа в Испания и така потеглили заедно към иберийската страна, но при пристигането им в Каталония той е признал пред нея намеренията си и я завел във въпросния апартамент, където я държал в плен повече от 20 дни.

Един ден обаче, докато мъжът не е бил в дома, жената е намерила телефон и документи, в които бил отбелязан адресът на жилището, и е извикала полицията.

С решение на съда от 19 юли мъжът е освободен, а обвиненията срещу него били свалени, съобщи ''El Pais''.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби