Трагедия! Съпругата на олигарха Николай Банев не издържа и почина, след като разбра, че

loading...
кадър: Канал 3

Преди да се ожени за дългогодишната си секретарка и любовница Евгения Банева, Николай Банев има два брака с други жени. Втората му съпруга обаче си заминава по нелеп начин, съсипана от авантюрата му с напористата заралийка, научи Брадва.бг

Поетесата Дочка Банева заболяла от рак, когато научила за серийните изневери на мъжа си. Впоследствие успяла да се стабилизира, но периодът на крепко здраве не продължил дълго време. Болестта се върнала отново и този път била фатална, а талантливата интелектуалка не могла дори да си отиде спокойна от този свят.

За драматичната ѝ смърт разказва нейната дъщеря Раиса, която не е биологично дете на Николай Банев, а негова доведена щерка. „Когато мама вече сериозно се разболя, до нея достигаха факти, които я съсипваха - те я нараняваха до степен, че изгуби желанието да живее и да се бори с болестта. Един такъв драматичен момент беше, когато научи, че Евгения е бременна и после, когато се роди първото им дете с Банев - Теодора. Майка ми умря дни след раждането ѝ“, споделя през сълзи Раиса. По нейни думи любовницата на Николай – Евгения, родила, докато майка ѝ беряла душа в болницата и във вените ѝ се стичали химии.

„Тя знаеше, че Евгения е бременна. Винаги се намираха „доброжелатели” от близкото обкръжение на Банев, които да ѝ съобщават „добрите” новини. Но когато тя пита Банев дали е вярно, той винаги е отричал. Отрича и в деня, в който се ражда Теодора. Майка ми умря в същия месец. Тя го пита: „Има ли нещо, което ти се е случило днес и трябва да ми го кажеш?“, той ѝ отговаря: „Не, не е вярно!”... Докато всичко това се е случвало в живота му навън, той демонстрираше показна грижа към майка ми. В болницата ѝ обзаведоха стая, занесе телевизор, назначи денонощна охрана пред стаята ѝ. В момента, в който влизаше някой в стаята ѝ, Банев буквално след минутки се появяваше“, спомня си Раиса.

В периода, докато Дочка се опитвала да надвие рака, олигархът не се свенял да показва любовницата си пред света. На прием на президента Георги Първанов, на който той бил поканен заедно със законната си жена, завел любовницата си, а клюката за това му действие стигнала до тежко болната му съпруга и я сринала до основи. След смъртта на Дочка Раиса повела открита война с пастрока си, с когото и преди това не мелели брашно. Тя искала да наследи пая на майка си от имането му, който по закон ѝ се полагал, и повела серия от дела, на които Банев не се явявал. Неин защитник в съда бил Радан Кънев, а освен за неговите адвокатски услуги се наложило да плаща и за тези на Банев, който твърдял, че не може да си позволи адвокат, пише Пик.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби