Мартин Петров избухна: Ограбиха ме и ме изкараха лъжец

loading...

 

Бившият футболен национал Мартин Петров за първи път от началото на годината говори по темата с изчезналите 3,8 млн. лева от банковата му сметка. Врачанинът с поразяващата левачка води дело срещу "Уникредит Булбанк", което беше спряно още на първото заседание заради липса на доказателства, пише лупа.

"Убеден съм, че делото ще бъде възобновено рано или късно и аз съм сигурен, че правдата ще възтържествува. Аз още преживявам случилото се. Това беше огромен кошмар. Това беше нещо повече като гръм от ясно небе. Тези милиони не съм ги откраднал, а съм ги спечелил по честен път – с труд, пот, талант и себераздаване на футболния терен", заяви Марто пред агенция "Блиц".

"Не пожелавам и на най-големите си врагове, това което се случи с мен – да ме измамят и същевременно да се опитват да ме изкарат мене лъжец. Първоначално смятах, че няма да се стигне до дело, но... Както и да е... Вярвам в българското правосъдие."

Петров говори още за миналото си на футболния терен и за бъдещето, което търси на треньорското поприще. Шокиращо Мартин обяви, че не се смята за легенда на любимия ЦСКА, тъй като има твърде малко мачове с екипа на отбора и няма място сред имена като Димитър Якимов или Димитър Пенев.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби