Софи Маринова избухна в сълзи: Гринго иска да ме убие! Страх ме е за живота ми!

loading...

 

"Гринго иска да ме убие! Страх ме е за живота ми. Постоянно ме заплашва. Казва ми, че ще ме застреля или ще ме залее с киселина. На Лоренцо говори, че ще остане без майка." Това призна Софи Маринова с огромен страх пред в.  "България Днес", цитирани новини.бг.

Маринова е под огромен стрес, откакто се разведе с мачото от Айтос. Софи и Гринго не са семейство вече два месеца.

Изпълнителката на "Стари рани" реши да иска развод, след като айтоският гларус системно я тормози. Чашата прелива след поредния скандал. Стига се дори до бой. Ръката на Софи е счупена. Тя на секундата заявява на Гринго, че това е краят на връзката им, и го гони от дома си.

Въпреки това бившият затворник не спира да тероризира Маринова по телефона. Той й изпраща съобщения, в които я заплашва със смърт.

"Адвокатката ми подаде жалба в съда - разкри Маринова. - Наистина, разберете ме, много ме е шубе от този тип. Опитвам да се скрия от него. Но той ме преследва. Идва по мои участия. Гледа ме лошо. Убива ме само с поглед", разкри изплашено Софка пред вестника.

Гринго на няколко пъти опитва да оправи отношенията с Маринова. Първите седмици след раздялата той й звъни постоянно, за да се извини. Но Софка е непреклонна.

Думите на певицата вбесяват айтоския мачо. Той полудява и обръща тактиката. Вместо извинение започва да търси отмъщение.

В началото само обикаля в заведенията, в които Софка обикновено сяда. Маринова научава от приятели, че Гринго я преследва и я чака. Затова започва да се крие. Но бившият затворник не се отказва. Той я преследва до дупка. Чака я дори пред дома й, за да види къде ще отиде.

"И Лоренцо се страхува", казва Софка.

Маринова вярва, че съдът ще вземе под внимание жалбата й и ще я отърве веднъж завинаги от мускулестия Гринго.

"Няма да си наемам охрана. Кога сте ме виждали да движа с яки мъжаги, които да ме пазят. Вярвам в родната полиция. Знам, че те ще ме опазят от Гринго", категорична е Софка.

"Дадох му живот, какъвто винаги е искал. Чаках го да излезе от затвора. Гледах го. Но вълкът козината си мени, но нрава - не", заключи философски Софка.

Близки до Маринова са категорични, че тя приема много тежко раздялата с Гринго. Ромската перла вярвала, че айтоският мачо е точният човек за нея. Затова в началото търпяла домашния тормоз. Маринова вярвала, че ще успее да вкара Гринго в правия път.

"Даваше му много шансове", категорични са от обкръжението на Софи Маринова.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби