Бърза помощ пристигна, бяха безсилни. От МВР ужасени потвърдиха, че издъхна красивата Жана

loading...

В Москва внезапно почина красивата DJ Жана Расказова.

По предварителни данни, вечерта на 11 август тя се почувствала зле и загубила съзнание, съобщава РЕН.тв. Веднага била извикана Бърза помощ, но спешните медици не успели да спасят младата жена.

Според неофициална информация Расказова е починала заради предозировка с наркотици.

Пред изданието колегата й Алексей Чернорот (DJ Compass-Vrubell) обаче категорично заявява, че за дрога и думане може да става. 

"Обикновена красива жена, уверена в себе си, много талантлива. Тя дълго време се занимава с диджейство. С нея се познаваме от работата. Помагал съм й, учил съм я как да използва апаратурата, да подбира песни. Тя замина за лятото за Европа, не сме се чували доста отдавна", разказва Алексей и признава, че вестта за внезапната смърт на Жана го е шокирала. 

Приятелката на Жана - фотографката Таша Манаекова твърди, че 30-годишната диджейка не само не е употребявала наркотици, но е водела напълно здравословен начин на живот. "Тя винаги се хранеше суперправилно, никакъв алкохол!", категорична е Манаекова. "Прекрасно, отзивчиво, мило момиче! В шок съм от новината за смъртта й", добавя тя.

Жана Расказова е работила като диджей в московски нощни клубове, била е и модел на Плейбой, имала е блог в Инстаграм, където е била следвана от над  820 хиляди души.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби