Един от отговорните за пожара, който обхвана АМ ''Струма'': Вината не е

loading...

 

Тези материали са от няколко години тук и не само фирмата ми има вина. Безсъвестни граждани също хвърлят боклуци и автомобилни гуми. Това заяви пред камерата на Нова телевизия собственикът на цеха, чиито материали предизвикаха пожар и който впоследствие нанесе щети на част от подпорите на АМ ''Струма'' в района на Дупница, пише новини.бг.

В момента магистралата е затворена за движение, предстои да се направи оценка на щетите, след което тя ще претърпи и ремонт.

Собственикът призна, че фирмата му не е имала разрешение от властите да си изхвърля отпадъците в района под магистралата.

,,Нямаме такова разрешение, но това е най-близкото място. Никой никога не е идвал да ни прави забележка. Единствено от РИОСВ идваха и ни заявиха, че трябва да изкараме тези материали и ние започнахме да ги махаме. Точно това правехме и вчера, когато избухна пожарът'', посочи собственикът.

,,Материалите не са опасни, това са суровини, които не предизвикват никакъв интерес. Опаковките от лекарства са на друго място'', допълни още той.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби