Астроложката Василиса няма пропуск, но с това ни уби! Чува тъпаните на страшната война само до година!

loading...

През 2020 година политическата нестабилност в света ще се увеличи и не е изключено да се стигне до Трета световна война.

Това прогнозира руският астролог Василиса Володина, цитирана от популярния сайт за паранормални явления Еsoreiter.

Според нея догодина в Русия може да започне гражданска война. Астрологът смята, че е възможна и смяна на властта в страната.   

Василиса Володина Астрологът Михаил Левин пък твърди, че от следващата година ролята на президента на Руската федерация ще отслабне. Не е изключено ранното напускане на държавния глава. Във времето между 2020 и 2022 г. се очакват промени в структурата на управление, добавя той. Според него разходите за отбрана в Руската федерация постепенно ще намаляват.   Михаил Левин Влад Рос също говори за промени в ръководството на Русия през 2020-та. Ще има нови политически лидери и социални движения, противопоставящи се на сегашното правителство, добавя астрологът Светлана Драган. „Ще бъде поставено началото на промените в политиката, икономиката и духовния живот на хората. В икономиката ще се наложат по-хуманни принципи“, обяснява тя, пише Блиц. За президента на САЩ астрологът не прогнозира също промени. „Тръмп ще бъде в уязвимо положение.

Той ще трябва да потърси подкрепа сред американския елит. Влиянието на САЩ в света ще отслабне“, добавя тя.   Според Драган Европейският съюз ще се сблъска с нарастващ проблем с бежанците.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби