Вдигна се шум! Майк Тайсън продава трева за $500 000 на месец

loading...

 

Легендарният боксьор Майк Тайсън се изфука със своята канабисова империя. Бившият световен шампион в тежка категория разкри, че всеки месец от своето ранчо (на обща площ от 1700 декара) в Калифорния продава канабис за половин милион долара. Знае се, че повечето американски щати тази лека дрога е легализирана, а самият Тайсън призовава тя да се декриминализира и в спорта.

Оказва се, че самият Тайсън си пафка като за световно. Железния Майк и хората от антуража му изпушвали канабис на стойност 40 000 долара всеки месец. Това призна самият боксьор, който през 2017 г. построи специалното ранчо с плантации от опиата. По думите му това прави около десетина тона трева.

Той планира да развие Ранчо Тайсън с хотел и игрище за голф, сцена за концерти както и други забавления. В момента вече се провеждат различни музикални фестивали, гарнирани с много трева.

Освен това ще се водят специални курсове по култивиране за канабис, с които боксьорът иска да обучи бъдещите фермери. „Замислих се колко добро мога да направя като помагам на тези хора с канабиса. Дойде ми отвътре”, казва шампионът за новия си бизнес.

В миналото Тайсън злоупотребяваше с далеч по тежки наркотици, а сега твърди, че канабисът му е помогнал да превъзмогне някогашния си порок. „Промени му живота. Той е чудесен човек”, твърди партньорът му в това бизнес начинание Роб Хикман.

Главната идея на Тайсън била да се образоват хората в лечебните свойства на канабиса. Посетителите ще могат да пушат навсякъде, освен на местата, където ще се продава ликьор.  

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби