Аутопсията на Джефри Епстайн разкри смразяващи детайли за смъртта му

loading...

 

Аутопсията на американския финансист и обвинен в сексуален трафик Джефри Епстайн разкри, че има няколко счупени кости на врата, съобщава „Вашингтон пост“, цитирайки свои източници, пише новини.бг.

Те твърдят, че подобни наранявания могат да се случат или на хора, които се бесят, или на удушени. Въпреки факта, че аутопсията е приключена, причината за смъртта на Епстайн все още не е официално обявена.

В сряда NBC цитира няколко неназовани източници, твърдящи, че двамата охранители, натоварени с наблюдението на Епстайн, може да са спели, когато той очевидно се е самоубил в килията на затвора в Ню Йорк. Източниците твърдят също, че пазачите са заподозрени, че са фалшифицирали вписванията в графика, за да покажат, че проверяват Епстайн в килията му на всеки 30 минути, като всъщност не са го правили.

Епстайн умира един или два часа преди тялото му да бъде намерено. Това се случва, след като бе съобщено, че писъци уж са били чути от килията на Епстайн по време на смъртта му миналата седмица. Съобщава се, че охраната е викала „Дишай, Епстайн, дишай!“, докато се опитвала да го съживи, след като открила, че се е обесил в килията си в Манхатън.

По-рано „Ню Йорк пост“ съобщи, че 66-годишният обвиняем в сексуален трафик се е обесил с чаршаф от най-горното легло в килията си. Вестникът цитира неназован източник, че Епстайн е коленичил на земята и се е навел напред, за да успее да се удуши.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби