Ако си имате работа с тази зодия, ще пожелаете да избягате на пустинен остров!

loading...

Перфекционистите

Девите постоянно търсят съвършенство и живеят подреден живот. 

Те не искат да виждат разпръснати дрехи, неизмити съдове или продукти, които не са на мястото си. Елементарното, напълно ги „вади от релсите“, като понякога буквално трябва да се изправят за момент, за да вземат дъх. Ако имате близка личност, родена в този знак, по-добре не създавайте бъркотия.

Вечно загрижени

Девите се грижат буквално за всичко. Притесняват се, ако някъде се забавите, ако са загорели храната или са забравили да купят нещо от магазина. Родените под знака Дева се грижат буквално за всеки детайл от живота си, независимо дали той е битов или не.

Отношения със семейството и приятелите

Девите са очарователни, достойни и положителни личности, които лесно се съгласяват с други хора. Те са добри приятели, но им е необходимо повече време за сближаване. След като се отворят, веднага получават уважението, лоялността и ангажираността на своите приятели.

Отрицателна черта е тяхната намеса в чуждите проблеми. Приятели и членове на семейството могат да се почувстват, сякаш Девите искат да контролират живота им. Но тези, които истински ги познават, скоро осъзнават, че Девите искат да анализират хората, с цел да им помогнат да решат проблемите.

В любовен план

Девите са най-привлекателните хора, но те не са съвсем наясно с чара си. И когато става дума за любов, те мислят логично и искат да опитат дали си струва да се трудят около някаква връзка, преди да се оставят на чувствата. Лесно е да се влюбите в една Дева.

А да убедите една Дева, че вие ​​сте правилния избор за нея е наистина успех, защото родените в този знак се във вечно търсене на перфектния партньор. Само ако успеят да разберат, че любовта е несъвършена категория, Девите ще намерят своето щастие. Те искат планирани срещи – нищо не е спонтанно. Плахи са и се чудят какво ще се случи на любовната среща или за какво ще се говори. Докато връзката все още не е сериозна, те не искат да им поставяте твърде много въпроси.

Женските Деви в любовта

Представителките на нежния пол, които са родени под знака Дева са тихи и резервирани и при мъжете оставят впечатлението, че са недостижими, но те всъщност само си дават повече време, за да анализират и обобщават фактите и чувствата, преди да се прибегне до нещо сериозно. По този начин, те пречат да бъдат наранени. Ако решат да бъдат в сериозна връзка, те са лоялни и предани на своя партньор. Жените, родени под знака Дева са правилният любовен избор за тези мъже, които харесват старомодни момичета, които искат да „вървят бавно“.

Мъжете Деви в любовта

Мъжете, родени под знака Дева изглеждат студени отвън, но в действителност са много добродушни. Те се нуждаят от партньорка с много търпение, която иска да живее предвидим живот и ще има желание да изчака, докато Девата реши, че е „време да се върже“. Мъжките Деви не са много романтични хора, но затова пък са много честни, отдадени и лоялни към своя партньор. Те са идеалният избор за тези момичета, които искат стабилна и здрава връзка, с верен партньор.

Вземането на решения

Някои хора мислят, че Девите се колебаят или не умеят да вземат решения, но те всъщност искат хубаво да „премерят“ нещата преди да направят избора си, пише "За жената". Те са страхотни в решаването на проблеми, тъй като отделят всички елементи от конкретната ситуация, анализират всеки поотделно и след това ги събират, за да вземат правилното решение. Рационалното мислене на Девите, обикновено разочарова другите хора.

Дом и кариерата

Девите са организирани в ума си, но не се интересуват да губят време да разсъждават как да промененят дома си. Най-важното е да бъде чисто, а другото може и да почака.

По отношение на кариерата си, Девите са отлични работници, защото са много трудолюбиви и дават всичко от себе си, за да разширят знанията си и да усъвършенстват уменията си.

Добрите работни позиции според характеристиките на Девите са: научен изследовател, инспектор, полицай, лингвист или счетоводител.
Любими цветове:  предпочитат синьо, зелено и тъмно кафяво, а избягват ярки и пастелни цветове.
Хубав ден от седмицата:  сряда
Девите най-много си пасват със: Скорпион, Козирок, Телец, Рак.
Обичат:  Да помагат на други хора.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби