Марковски: Трифонов ще излезе на 50 години, а Кристин не успя да

loading...

 

България от страна на розите, стана страна на вампирите. Криминалистите си вършат работата съвестно. Да се надяваме, че ще разкрият извършителя на убитите и намерени разчленени хора. Телата показват и жестокостта на престъплението. Това заяви адвокат Марин Марковски в сутрешния блок на Нова телевизия, пише новини.бг.

"При пълни самопризнания не се намалява присъдата с една трета, а се маха възможността от доживотна присъда. Мартин Трифонов ще лежи 30 години. Само 60 души търпят доживотна присъда в България", каза още той.

"Трифонов ще излезе на 50-годишна възраст, а това момиченце не успя да си занесе чантата на първия учебен ден", допълни Марковски.

"Мартин е извършил престъплението, защото има сбъркана полово преценка. Начинът на сексуалното общуване определя неговото поведение. Педофилите не се превъзпитават, те не се променят, само се въздържат", коментира адвокатът.

"Педофил в Германия, позволил да бъде кастриран, не лежи в затвора", завърши адвокат Марин Марковски и допълни, че кастрацията не е разумна в България, каквото предложение имаше от ВМРО. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби