Нещо невиждано: Никой не иска да брани убиеца на Кристин от Сотиря

loading...

 

Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не може да си намери адвокат, съобщи Lupa.bg. Никой не искал да поеме защитата на извратения ром, заради жестокостта на престъплението в Сотиря. 

Медията ни научи, че първоначално назначения му служебен адвокат само като чул с каква лекота извергът разказва как е убил детето, се отказал и бил категоричен, че няма защо да брани подобен човек. Поради факта, че 21-годишният мъж е още в болница, това затруднявало още повече назначаването на адвокат, но и нямало мераклии, въпреки че се очаква процесът да е публичен и това е страхотна реклама за всеки един юрист. 

Пред отказалия се адвокат Мартин направил шокиращи самопризнания, а сега прокурорите се страхуват дали "след като оздравее" в болницата, задържаният за убийството ще е склонен отново да си признае всичко и няма ли да се завърти на 180 градуса. 

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения на задържания за тежкото убийство на дете в Сотиря Мартин Трифонов – за блудство с малолетно лице, за изнасилване на непълнолетно лице и за убийство по особено жесток и мъчителен начин на непълнолетно лице.

Това не е първото обвинение за блудство, което прокуратурата повдига на Мартин Трифонов. Той е изтърпявал присъда по това обвинение в затвора в Бургас. По неофициална информация там той е бил сексуално малтретиран.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби