Вижте цените на един сеанс в бардака на Слънчака, който затвориха от полицията

loading...

 

Платени жрици на калъп с клиенти в специално оборудвани помещения са заварили ченгетата, които атакуваха еротик бар "Мулен Руж" на Слънчев бряг снощи. Стандартният сеанс вървял по 100 лв., но по преценка на момичето можело да скочи и двойно, разкриват криминалисти, пише лупа.

Десетте изведени от бара момичета били от цяла България, всички пълнолетни. Някои от тях работели на трудов договор като танцьорки, но основното им занимание било да предоставят сексуални услуги срещу заплащане, казаха от полицията. 

50-годишният пловдивчанин Димо Петров - Флорината е съдържател на заведението, той набирал и приемал момичета срещу обещания за парични облаги. Помагала му  33-годишна поморийка, работеща официално като барман в заведението. Според разследването тя реално управлявала бардака и отчитала печалбите на пловдивчанина. Част от работещите в еротик-бара момичета са разпитани в качеството на пострадали от трафик пред съдия от Несебърския районен съд.

На 50-годишния пловдивчанин е повдигнато обвинение за трафик на хора, за което се предвижда от 3 г. до 10 . лишаване от свобода и глоба  от 10 000 лв. до 20 000 лв. Арестът му е удължен на 72 часа с прокурорско постановление.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби