Ако ги обидите ще ви съсипят! Това са най-подлите зодии

loading...

 

Всички знаем, че има лоши и подли хора. Но оказа се, че сред зодиакалните знаци има победители в тази „негативна” насока, пише jenata.blitz.bg.

Но сега астролозите направиха нова класация на четирите най-подли зодии. Според тях тези знака никога не прощават обиди и могат да превърнат живота на „жертвите” си в истински кошмар.

Топ 4 на най-подлите зодии:

Рак 
Ракът според астролозите е на първо място в таз „негативна” класация. Представителите на тази зодия няма да пуснат нарушителя от поглед. Нещо повече, те ще продължат да го манипулират и ще упражняват психологически натиск върху него по всяко врем. Родените под това съзвездие ще накарат всеки да страда от угризения.

Козирог 
Козирогът трудно се обижда. Но ако това се получи, тогава според специалистите, може да се държи агресивно. Той ще накаже „жертвата” си, като я игнорира и нагрубява по всяко време.

Дева 
На трето място са Девите. Представителите на този знак са емоционално нестабилни. Освен това те не знаят как да простят чуждите грешки. Те ще продължат да общуват с насилника си, но няма да им се налага да разчитат на сближаване с тях.

Лъв 
Четвърто място е за Лъвовете. Винаги се чувстват като „крале“ и изискват подходящо отношение. Те няма да търпят неуважение към себе си. Освен това те не могат да се примирят с факта, че има мнение, различно от тяхното собствено.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби