Албена Вулева емигрира и отиде да работи в Кипър като

loading...

 

Устата журналистка Алебена Вулева седеше без сериозна работа от доста дълго време. Всеки я свързваше със скандалното "Сигнално жълто" и не искаше да я наеме в екипа си, макар да е виден нейният работохолизъм и усет към интересните новини, пише блиц.

Наскоро ви информирахме, че Албена Вулева търси спешно да заложи колата си. Сега разбрахме и причината за бързите пари, които очакваше да получи.

Албена е била одобрена за работа в Кипър. Наложило се по най-бързия начин да стяга куфарите и да замине. Там работи като рецепционист в хотел, но има сериозен проблем с ранното ставане. Наш репортер разбра, че за две седмици е успяла да се спазари с работодателите си да не дава всеки ден първи смени, за да има време за плаж.

"Никой не е предполагал, че Вулева ще отиде да работи в чужбина и то като рецепционист. Тя винаги е гледала на себе си по-отвисоко, но липсата на пари кара хората да вършат неща, които никога не са подозирали, че ще правят", пишат в социалните мрежи.

Ако съдим по снимките и клиповете, които качва журналистката, можем да заключим, че е много щастлива и определено работата там й доставя удоволствие.

Залагането на колата се наложило, тъй като Албена нямала нито един закътан лев. Нямала с какво да си купи билета, нито пък да има джобни по време на първите дни, докато не получи заплатата си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби