Разкриха цената на Ламбо! Вижте колко струва престоя му на сцената за минута

loading...

 

Прясно оперираният Стефан Данаилов бърза да се върне на сцената, за да не загуби хонорара си от 15 000 лева, който му се полага за вече разпродадени 15 представления на „Актрисата” до края на годината, научи ексклузивно Lupa.bg. Според запознати за едно изиграно представление Ламбо се е договорил да получава 1000 лева.

76-годишният актьор има 10-минутно присъствие в пиесата, в която си партнира с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и Павел Иванов. За кратката си, но ефектна поява на сцената с електрически скутер хонорарът му е 500 лева. Още толкова обаче зам.-лидерът на БСП и червен депутат получава и като постановчик на спектакъла, който е съвместна продукция на Народния театър и продуцента Кирил Кирилов. Така се получава, че за минута игра всъщност Ламбо получава 100 лева.

Стефан Данаилов заедно с Аня Пенчева в представлението "Актрисата", играно в Царево дни преди да се състои инцидентът в Приморско
„Актрисата” бележи голямото завръщане на Данаилов на сцената след 5-годишно отсъствие заради тежки здравословни проблеми. За съжаление на някогашния секссимвол не му провървя особено, тъй като в разгара на турнето си из България с „Актрисата” и тъкмо както бе набрал скорост и творческа енергия на 19 август вечерта той падна на вилата си в Приморско и счупи тазобедрената си става. Стефан Данаилов бе приет по спешност в бургаската болница „Бургасмед”, а няколко дни по-късно светилото в ортопедията проф. д-р Андрей Йотов му направи успешна операция по смяна на ставата.

Ламбо беше докаран с линейка и на носилка в бургаската болница "Бургасмед"

Тежкият инцидент с майор Деянов принуди екипа да отмени някои представления на „Актрисата” и първоначално да обяви, че заради дългата рехабилитация на Ламбо над 10 спектакъла, предвидени до края на годината да бъдат преместени за други дати. Оказва се обаче, че никой не оказвал натиск на Стефан Данаилов да се върне бързо на сцената, а той самият е пожелал да играе и е заявил готовност да направи това още на 8 септември във Варна, а след това и в още няколко български града. С постановката „Актрисата” е планирано  да бъде закрит и Международният театрален фестивал „Сцена на кръстопът” в Пловдив. През октомври и ноември са планирани и други 5 представления на театралната сцена в София.

В "Актрисата" Стефан Данаилов влиза в ролята на екстравагантен възрастен швейцарски банкер с дълга прошарена коса, който ухажва актрисата Лидия Мартин (Аня Пенчева) и я изкушава да замени сцената с Женевското езеро и романтичното спокойствие в страната на шоколада.

След операцията Данаилов започна специално разработена програма за рехабилитация, която включва раздвижване, упражнения и водна гимнастика. Процедурите на Ламбо ще продължат поне 2 месеца, като паралелно желанието му е да играе на сцената. Самият актьор обясни, че няма да натоварва краката си, тъй като и без това участието му е на електрическо скутерче, а и в публиката всеки път задължително ще присъства някой от неговите лекари в случай, че се почувства зле и му прилошее.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби