Нова сила! Манолова избухна срещу Борисов и БСП по странен начин

loading...

 

Зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, а не фирмите и олигарсите и затова ще разчитам на тях. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова преди регистрацията на кандидатурата й в Общинската избирателна комисия, пише блиц.

Манолова благодари на Инициативния комитет за подкрепата. „Благодаря на всеки един от тях за подкрепата, благодаря на столичани, които ме срещат на улицата и изразяват своята подкрепа. Утре всички, които искат да се включат в кампанията, включително и с подписи ще могат да го направят в Южния парк в 12.00 ч. на входа откъм бул. „Витоша“. Кампанията тръгва. Вече имаме банкова сметка, която днес по-късно ще обявим на моя сайт. Ще приемаме малки дарения от граждани.

Отказваме да се възползваме от възможността от подкрепа от корпорации и фирми. Ще приемаме единствено и само дарения от граждани. Зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, не олигарсите. Не фирмите. Ще разчитам на гражданите“, посочи Манолова.

Във връзка с вчерашната медийна публикация с неприлични снимки на жената до кандидат кмет на София, Манолова заяви: „Предупредих отдавна, че кампанията е мръсна. Днес на Деня на Съединението като че ли не е моментът да говорим продължително за това.

Още от днес моя екип и моята кампания изключват микрофоните си за този сайт“. Тя призова и останалите кандидати да работят и да дават изявления единствено и само на медии. „Утре при започването на подписката на входа на Южния парк ще правим специално изявление за това“, допълни още Манолова. „Днес искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме заедно, независимо кой стои срещу нас можем да го победим.

Очаквам и тази кампания да бъде на обединение на българските граждани, на столичани“, каза Манолова, цитирана от Фокус. На въпрос дали ще възприеме платформата на БСП, тя отговори: „Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този акт е плод на една романтична мечта и идеал на българите. Едно доказателство, че когато сме заедно, когато сме обединени успяваме. Мисля, че в нашето съвремие, във времето, в което живеем още повече трябва да се борим за свободата.

Трябва да го правим заедно. Днес не е ден, в който да бъдат коментирани партии и няма да го направим“. Във връзка с твърденията на премиера Бойко Борисов, че много й е помагал, Манолова посочи, че днес няма да коментира партии. „Кампанията предстои. Ще отговаря на абсолютно всеки въпрос на медия“, допълни още Манолова.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби