Ванга: От отровен предател ще започне Третата война, България на ръба ще прогледне и ще иде при

loading...

Още едно пророчество на Ванга е на път да се сбъдне. То е вписано в последното издание на сборника с всичките и прогнози. До момента около 80%  от тях са се сбъднали.

В случая става дума за:

"От отровен предател ще започне Третата война, България на ръба ще прогледне и ще иде при майка си Русия..." Както изглежда, става дума са катастрофалното поведение на България в последните 28 години, която се присъедини към напълно несвойствения и, и зъл, англосаксонски свят.

И като част от него подпалваше войни къде ли не, и сега е на път да изгори него в ада на Третата световна. Но според пророчицата, макар "на косъм", в последния момент ще вземем правилното решение, и ще се спасим.

Както е известно, Ванга предвижда победа в Третата световна на силите на "Доброто", които тя разбира като Русия и православието. След това - както пише и в Библията, а и при Нострадамус - ще настане 1000 години мир.
Въпреки изтерзаната ни съдба, очевидно генералният късмет го имаме.

Слуховете сочат, че Борисов е склонил да стане русофил, заради наближаващите предсрочни избори. Огромен натиск са оказали Президентът и Красимир Каракачанов.

Оставен без избор, мутрата-премиер, е капитулирал. Той не вярва в стореното, но в крайна сметка, е принуден, и го е направил.
Понякога има сили, по-силни от властта, които движат съдбите на народите...

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/03/blog-post_231.html

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби