Д-р Емилова е категорична! Най-простото е, гони рака на далеч!

loading...

Диетоложката смята, че ракът е лечим, съветва и да се набляга на боба

Д-р Емилова е известен нашенски диетолог, който цели 20 години помага в борбата с килограмите на много хора. Освен това тя чрез гладолечение и правилен хранителен режим оказва помощ да се избегнат болестите.Людмила Емилова е автор на списък с правила, които ако спазваме няма да станем жертва на страшните заболявания.

Лекарката съветва всяка сутрин на гладно да се пие чаша вода или пък чай от билки. В 10 може да се хапне плод или да се приеме пресен фреш. С фреша могат да седобавят и зеленолистни зеленчуци.

Към обяда трябва задължително да има прясна салата от същите пресни и зелени зеленчуци. За следобедна закуска да се ядат малко ядки или някой плод. Вечерята, която трябва да не е по-късно от 20 часа отново включва голяма зелена салата, която не е препоръчително да е солена. Могат към нея да се добавят и семена.

За здравословен живот е необходимо да се избягват всякакви храни съдържащи пестициди, антибиотици или хормони. За предпочитане е те да се набавят от село, а не от големите търговски вериги. Много е важно да не се консумират животински продукти от различни видове заедно.

Една седмица може да яде мляко, през другата яйца, а следващата кашкавал. Да не се пият бира и безалкохолни газирани напитки. Както и да се избягват брашното и бялата захар.

Чесънът бори раковите клетки и спира болестта

Доктор Емилова е на мнение, че онкологичните заболявания се лекуват. Тя съветва как да се предпазят хората от рак като се позовава на правени изследвания. При които е установено, че чесънът спира развитието на раковите клетки.

Не по-малко е полезен фасулът. Който помага да не се разболеем от диабет. Както и киселото мляко, но трябва да се яде само в дните, когато овцете и кравите го дават, предават от retro.bg.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби