Ужасяващ инцидент със сина на Маги Халваджиян! Много тежка диагноза!

loading...

Синът на Маги Халваджиян с пет пирона в крака след инцидента

Синът на Маги Халваджиян ще се бори да проходи отново след ужасяващата катастрофа с мотор, която преживя преди седмици.

В момента единият крак на Бебо, който след мелето бил на пихтия, се крепял с цели 5 пирона. Те му били поставени при изключително сложна операция.

По-тежко даже от нея обаче щяло да бъде самото възстановяване. То според лекарите ще отнеме около половин година време. За момента синът на Маги Халваджиян бил прикован към леглото и правел минимални опити да се раздвижва с помощта на рехабилитатори. Опасността от усложнения обаче не била преминала, защото не се знаело дали крайникът му няма да атрофира.

Грижи за него полагалата цялата фамилия Халваджиян, а най-травмирана от случката била майка му Кремена, която първа пристигнала на мястото на инцидента, пише „Ретро“.

Бебо сам разказа за катастрофата в социалната мрежа Фейсбук. „1 секунда. 1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира“, пише синът на Маги в мрежата.

„Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болка и страх, под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и шофьорите закриват очите си, за да не те гледат. В следващата безкрайна секунда виждаш невъобразимата уплаха в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш спасение, под формата на подскачаща, раздрънкана линейка. Някак успяват да те вдигнат и пренесат в нея, но пътят до болницата е един от кошмарите, които би забравил“, пише още Бебо след тежката катастрофа.

„Ежедневието ми се свежда до това да успея да се изправя до седнало положение в леглото за поне две минути без главата ми да се пръсне от световъртеж и след това да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова“, разказва синът на Маги за ежедневието си в болницата.

Синът на Маги Халваджиян прикован към леглото сн. hotarena.net

Преди две години Бебо Халваджиян пак се размина на косъм със смъртта, врязвайки се с джипа си в столичен автобус, предават от hotarena.net.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби