Всички са в шок! Майка изглежда по-млада от гаджето на сина си, каква е тайната

loading...

 

Жителката на Манчестър, Шими Мунши, в детството често била обект на подигравки от връстници, които се шегували че момичето изглеждаше много по-младо от годините си. Сега вече не се смеят, а завиждат на жената, пише блиц.

Ако погледнете снимките на Шими, е трудно да повярвате, че това е възрастна дама, която всъщност е на 42 години. Жената изглежда най-много на 25 години. При това, тя не си е правила никакви пластични операции.

Шими казва, че често я бъркат с приятелката на собствения ѝ син, който сега е на 21 години. А до неотдавна учителите в училището недоволствали си от факта, че вместо майката на Амин сестра му идва на родителски срещи.

В същото време самата Шими твърди, че не прави нищо особено, за да прилича на младо момиче. Жената казва, че „престанала да остарява” след раждането на сина си. Шими родила Амин на 21 години без съпруг, ставайки самотна майка. Нямала време за нищо, и била в състояние на постоянен стрес. Но вместо някои здравословни проблеми, които е можел да ѝ причини този начин на живот, Шими получила „вечна младост“.

Трябва да се отбележи, че жената се отнася към външността си съвсем спокойно, не смята за красавица и не хвърля луди пари за козметика. Тя почиства лицето си само с помощта на мокри кърпички, а кремове купува само при акции в супермаркетите. 

Шими вярва, че наследствеността е "виновна" за тайната на младостта ѝ: родителите на жената също изглеждат много по-млади от годините си.  Тя обаче посочва, че води здравословен начин на живот: не пуши, не употребява алкохол и пие много вода.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби