Стефан Данаилов направи скандални разкрития за управлението на БСП!

loading...

„Аз наблюдавам процесите. Ситуацията главно в София ме вълнува. И тук аз съм вече вдовец. Един вдовец гледа главно жената вече. И двете дами са много красиви и различно уморени, ще ги гледам по различен начин“, каза Стефан Данаилов по повод предстоящите кметски избори и кандидатурите на Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. 

„Манолова най-малко може да ти изглежда уморена. Мая иска да върши работата... И понеже аз бях човек, който навремето каза, че тя не става за президент,  сега най-отговорно казвам, аз съм за Мая Манолова, каквото и решение да вземе партията. Тя е най-удачното ни предложение. Елена Йончева прекали с остротата. Нинова - също. Малко се страхувам от Инициативния комитет на Манолова. Това са млади, остри хора. Много напрягащи. Тя е склонна да продължи по техния начин. Нека да укроти тона и да стане жена. Направете приятна кампания, да ни е приятно да ги гледаме жените. А не само да се плюят. Емоциите невинаги помагат за кампания. На евроизборите сбъркахме, пресолихме манджата”, каза още Данаилов.

Той допълни, че никой от ръководството на БСП не го търси за съвети, защото се страхува и го мисли за много болен. Той посъветва бившата омбудсманка да не повтаря грешките на Елена Йончева.

"Мая трябва да укроти тона и да стане жена. Нека с Йорданка Фандъкова да направят една положителна и спокойна предизборна кампания с повече мисъл. За кметския пост в София ще се изправят две красиви жени", констатира майор Деянов.

След операцията на тазобедрената става Данаилов се завърна на сцената въпреки лекарските забрани. Той дори е подписал декларация, че ако нещо се случи със здравето му на сцената,  сам носи отговорност за действията си, пише "Ретро".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби