Обявиха го за герой! Момче направи нещо невероятно и спаси живота на майка си

loading...

 

В английския град Флинтшир, Уелс, осемгодишно момче спаси майка си, която имала анафилактичен шок, съобщава "Мирър". 34-годишната Дженифър Лемб, майка на две деца, била вкъщи със сина си Уилям, пише блиц.

Жената изяла шоколад, който предизвикал тежка алергична реакция, и започнала да се задушава. Тя започнала да хвърля вещи и да издава звуци, за да привлече вниманието на детето. Уилям хукнал към майка си и впоследствие извикал линейка.

Лемб си спомня обаждането на своя син: „Не чух целия разговор, но си спомням как той каза на диспечера:„ На мама й е лошо, тя се задушава.“ Момчето бързо изпълнило препоръките на лекаря: той положил майка си на пода и поставил главата й назад, за да отвори дихателните пътища. След това детето отворило входната врата за медиците и започнало да чака пристигането им. "Лекарите пристигнаха след десет минути", казва Лемб.

- Но Уилям без съмнение спаси живота ми. Жената била откарана в болницата, където са направени тестове относно причината за алергията. Майката благодари на сина си и го нарича герой. „Малко смутен от похвалите. Той вярва, че на негово място всеки би направил това. Но за мен той е истинска суперзвезда. Той е само на осем години “, подчертава майката. „В началото малко се уплаших, но след това се взех в ръце и се успокоих“, обяснява Уилям.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби