Нова политическа надежда възражда родното черноморие! Ето кой обеща да смачка мафията по морето!

loading...

Георги Пинелов влиза в битката за Созопол със заявката за пълна ревизия на Общината! Шампионът Армен Назарян е до Пинелов при обявяването на кандидатурата му

Битката за Созопол става непредсказуема. Току-що на традиционния събор в село Крушевец общинският съветник Георги Пинелов обяви пред няколкостотин души, че ще се кандидатира за кмет, издигнат от ПП МИР.

Той даде заявка за пълна ревизия на Общината и финансово стабилизиране в най-кратки срокове. Пинелов обяви, че има ясна програма, за да промени качествено живота на гражданите на Созопол.

Пред жителите на село Крушевец той съобщи една от точките – децентрализация и обявяването на кметствата за второстепенен разпоредител, който ще разполага с реални бюджетни средства, които кметът и местната общност ще преценят как да разходват.

Георги Пинелов с Армен Назарян и Христо Бардуков, председател на щаба му

Кандидатът за кмет на Созопол има и други интересни предложения в концепцията си, които ще бъдат представени до няколко дни. Още днес ще се регистрира листата за участие във вота. На второ място в нея е бившият журналист от „Господари на ефира“ Христо Бардуков, който е идеолог на кампанията на Георги Пинелов, с кого ги свързва дългогодишно приятелство.

Припомняме, че Пинелов бе номиниран за кандидат-кмет и от ГЕРБ, но Изпълнителната комисия(ИК) на партията в София се спря на Красимира Германова, а Пинелов не само, че не бе на избираемо място в листата, а изобщо не попадна в нея, което бе ясен сигнал, че ще гради самостоятелна политическа кариера, извън ГЕРБ.

По информация на Флагман.бг Георги Пинелов е напуснал партията на последното общинско събрание, разочарован, че статуквото не се е променило след оттеглянето на Панайот Рейзи.

В битката за Созопол ще участват Красимира Германова(ГЕРБ), Тихомир Янакиев(БСП) и Весела Грекова(Демократична България).

Ето първите петима в листата на МИР Созопол

Георги Пинелов

Христо Бардуков

Ружди Мустафа, земеделски производител Черноморец

Янчо Георгиев, общински съветник, представител на село Росен

Веселина Тифондарева-Батоева

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби