Разгледайте своя неповторим хороскоп за днес 30-ти септември! От БРАДВА.БГ ти пожелаваме чудесен ден

loading...

 

Овен

Имуществени въпроси или пък как да изкарате допълнително ще са все неща, които ще ви се въртят из главата днес. Ще действате практично, а това ще ви спести много проблеми. Но дали не губите очарованието на дребните неща?
    
Телец

Днес сте малко обидчиви и дори най-дребна забележка може да ви нарани. Не приемайте толкова лично нещата, бъдете по-реалистични. Може да направите нещо лично за себе си, за да се почувствате по-добре. Не позволявайте мнението на другите да влияе върху самочувствието ви.
    
Близнаци

Не сте в много добра кондиция,но пък ще ви се отдаде да видите неща, които до момента са били скрити и неясни.Не избързвайте да си правите изводи,изчакайте да разберете цялата картина.
    
Рак

Продължават да ви терзаят най-различни съмнения относно способностите ви и какво ли още не. Важно е да се отърсите от тях и да действате. Можете да получите подкрепата на случая, така че трябва да сте готови.
    
Лъв

Сутринта може да сте малко нервни и да действате прекалено прибързано. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, особено, ако прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това определено има.
    
Дева

Днес нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. Не се дразнете, че губите контрол, а по-скоро благодарете, че не вие носите отговорност за последствията. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали…
    
Везни

Днес е време да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл.
    
Скорпион

Ще ви се иска всичко, до което се докосвате да е красиво и да ви носи радост. Можете да направите някои промени у дома си, за да се чувствате там истински добре и уютно през идващите хладни дни.
    
Стрелец

Доста работа Ви чака, но пък и помощта е близо. Много от нещата ще се разрешат като с магическа пръчка, а Вие отново ще оберете овациите. Късметлии сте, няма спор.
    
Козирог

Днес ще си мислите предимно как по-скоро да свършите със задълженията си и да отидете да правите нещата, които ви носят радост. Хубаво е вечерта да се отпуснете в приятна компания. Не е много желателно точно днес да решавате сериозни проблеми и да се занимавате с бюрократичната машина.
    
Водолей

Не може да се Хубав ден за срещи и неангажиращи разговори. Оставете сериозните неща за по-нататък. Най-важното е да си дадете сметка какво точно искате. Наясно ли сте със себе си, балансът ще се установи в душата Ви.
    
Риби

Имуществени въпроси или пък как да изкарате допълнително ще са все неща, които ще ви се въртят из главата днес. Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби