Полицаи са вкарани в „Дунарит“! Не искат да пуснат работниците в завода, какво се случва

loading...

 

Полицаи са вкарани в „Дунарит“ и не пускат работниците в цеховете. „Приготвили сме се за работа. Според нас няма проблем след пожара“. Това каза пред БТВ Петър Петров-изпълнителен директор на „Дунарит“, пише frognews.bg.

Приготвили сме се да работим. Според мен няма реални основания да не може да започнем днес работа. Ясно е какво и изгоряло. Опасност няма вече никаква. Достатъчно дълъг период изчакахме. Засегнат е цеха - дограми, прозорци, покривна конструкция, кабели. Горя вътрешна част. За нас предстои работен ден. Още в събота заявихме за смяна, но полицаите са вътре и не ни допускат. Очаквам КОС да дойде в 8,30 ч. да обозначи района, в който не може да се влиза. В този цех и няма как да работи, но във всички останали сектори на завода може да се работи нормално без никакъв риск.

 

От Синдикатите  казаха, че няма хора, които да се притесняват. Провеждат се разговори с колегите, които са били в обсега на пожара. Още от петък се водят такива, няма никакво напрежение, нито страх. Не е опасно. Днес ще получим по-подробна информация. Ще кажем всичко на хората, за да няма шушукане и слухове.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби