30-годишна клетва съсипва живота на Филип Киркоров, той вече не се справя с проклятието

loading...

 

 

Мегазвездата на руската музика Филип Киркоров станал жертва на клетва. Над 30 години певецът страдал заради ромско проклятие.

Изпълнителят невинаги е имал весел живот. Нещастията започнали да го преследват още след ранната смърт на майка му през 1994 година.

„С днешна дата съм здрав и щастлив, но имаше една клетва на ромка, която ме преследваше дълги години. Но минаха 30 години и вече съм свободен от нея”, споделя пред руската преса звездата.

След това твърдение, Киркоров обясни, че много от неприятностите в живота му са предизвикани от тежко ромско проклятие. 33-годишната Лилия Мухомадеева е осъдена за кражба от гримьорната на млата звезда по време на негов концерт през 1993 година.

Ромката задигнала часовник на певеца, за което била осъдена на 3 години затвор.

Но преди да влезе зад решетките тя се провикнала в съдебната зала „Проклинам те, Филип, никога да нямаш деца и щастлив брак, както и да останеш сам-самичък на света”.

Скоро след тази клетва, майката на Киркоров се разболява тежко от рак на черния дроб. Бащата Бедрос отива при Ванга за съвет и подкрепа.

За съжаление пророчицата издъхва на 27-я рожден ден на певеца. Това не е първо посещение на руския певец при старицата. Когато е на 8 години Филип се разболява тежко и лекарите са безсилни да му помогнат, а родителите му отиват при Ванга, пише „България днес”.

Ясновидката им обяснила, че ще се оправи и отсякла, че детето ще се ожени за жена, която „след три дни ще види най-напред”.

Когато три дни по-късно Киркоров пуснал телевизора, видял как връчват „Златния Орфей” на Пугачова.

11 години по-късно взима автограф от певицата и двамата се влюбват.

Филип и Алла се женят през 1984 година в Йерусалим, но се развеждат през 2005, защото тя не може да има деца.

След това Киркоров се сдобива с две деца от сурогатна майка, тъй като и той имал проблем с репродукцията.

„Отсега съм подготвил завещанието си, в което съм написал, че ще оставя всичко на децата. Всичко лошо вече е забравено”, споделя Киркоров, който в момента подготвя книга за живота си.

Хотарена

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби