Бившата на Лукарски: Обиждаше ме, че съм стара и дебела, за да не танцувам!

loading...

 

Бившата съпруга на Божидар Лукарски - Ива Йорданова, извади пикантни, но доста неприятни подробности от отминалия си брак с някогашния шеф на СДС. В свой пост на страницата си на Фейсбук, атрактивната танцьорка намекна, че животът й с ексминистъра, с когото се разведе преди година никак не е бил лесен и дори е била подложена на емоционален тормоз. Без да споменава име, Ива намекна, че съпругът й я е унижавал с груби подмятания за външността и изявите й на сцената и тя неволно е поела ролята на жертва, като е повярвала, че не е достатъчно красива и млада, за да бъде добра танцьорка, пише лупа.

От години, Ива е инструктор по латино танци, като самата тя се изявява на сцената и това е любимото й хоби, макар че дълго време работеше като кoнcултaнт пo уcвoявaнe нa eврoфoндoвe. 

Очевидно обаче бившият шеф на СДС никак не е бил доволен да вижда жена си да се извива в страстни ритми по сцената, облечена предизвикателно. Ето какво сподели по този повод Йорданова на стената си във Фейсбук:

„Никога не позволявай на никой да те тормози и да ти внушавате фалшиви убеждения за себе си!!! Преди няколко години ме накараха да повярвам (от човек, който вече не е част от живота ми!), че никога не бих могла да бъда танцьорка (отново), защото бях „твърде стара”, задникът ми беше „твърде голям”. И бях „твърде дебела” за да пея на сцената.”

Любопитната подробност обаче е, че Ива е с почти 15 години по-млада от Лукарски.

След раздялата с политика обаче, атрактивната дама очевидно е върнала самочувствието си и вече се чувства и достатъчно красива и свободна, защото публикува  предизвикателни фотоси във вихъра на танца, в които пръска сексапил. Явно новият мъж на Ива - журналистът и главен редактор на авангардния сайт „Съвременни бохеми” Тодор Пеев е доста по-разкрепостен и широко скроен и я насърчава за сцената.

"Да, вече съм почти на 35 години; и да, задника ми може да не се вписва в стереотипите на това, на което сме готови да вярваме, че един танцьор трябва да изглежда, но това не е смисълът да бъдеш артистичен изпълнител. Артистичност е да носиш радост, вдъхновение и смисъл както на себе си, така и на другите. Става дума да се бориш над собствените си слабости и борби и след това да споделяш емоции уверено и честно. И за първи път в живота си, с гордост мога да кажа: " Аз съм художник!", написа с обнадеждена и с истински хъс за нови изяви на сцената Ива.  

Около година след като звездното семейство се разтури, Божидар Лукарски не само си намери нова тръпка, а дори вдигна сватба с полуперсийката Лида Азади, с която през повечето време живеят в Калифорния в Америка.

Ива пък отново откри любовта с ексцентричния журналист Тодор Пеев, с когото са неразделни и споделят общи интереси и удоволствия.

След като някогашната половинка на Лукарски си позволи да сподели публично унизителните подробности от отминалия си брак, стотици нейни приятели я насърчиха да не се отказва от изкуството и предположиха, че в основата на цялата история е ревността.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби