Майка на три деца се самоуби заради мъжа си, който изнасилил момиче от социалните мрежи и я снимал

loading...

 

Майка на три деца от Чешир, Англия, се е самоубива една година след като съпругът й е бил вкаран в затвора заради брутално изнасилване на момиче, с което той се запознал в Tinder. Психологически проблеми започнали за 40-годишната жена, след като съпругът й Рик бил обвинен, че е действал "като животно" по отношение на жертвата, с която той правил секс с насилие в края на срещата, съобщава "Мирър".

Впоследствие Рик бил осъден на седем години затвор, но съпругата му не успяла да понесе такъв срам. Точно една година по-късно, Инка Маккей се самоубива, след като завела сина си в училище. Инка се запознава с бъдещия си съпруг, докато учи в Университета Астън в Бирмингам. През 2000 г. те се женят и по-късно жената ражда трима сина. Бракът им започна да се срива, след като се наложило Рик да работи по-далеч от дома, по-конкретно, той помагал в подготовката на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., а след това отишъл в Азербайджан.

"През 2015 г. проблемите се изостриха като Инка не успяваше да се справя с работата и през цялото време бе в депресивно състояние, като няколко пъти замина в Лондон при мъжа си, след което показа признаци на параноя", казва майката на жената.

В началото на 2016 г. Рик е обвинен в изнасилване. Независимо от това, Инка го приема обратно при едно условие - да повторят брачните си обети. Но това не спасява техния брак, а когато през 2017 г. стана известно, че Рик ще трябва да бъде съден, съпругата му има втори нервен срив. Тя не спала няколко дни и започнала да приема лекарства. "Ден преди смъртта си тя започна да се страхувала да докосне кофата за боклук заради микробите. Легна да спи през деня, но става четири пъти.

На следващото утро заведе един от синовете й на училище и повече не се върна", разказва майката на Инка. Жертвата на Рик е обяснила, че мъжът я е поканил в апартамента си, където са правили секс. В началото всичко се случило по взаимно съгласие, но скоро Рик загубил контрол и употребил насилие спрямо нея. Самият осъден обаче твърди, че момичето не е имало нищо против.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби