18-годишен изверг е изнасилил и убил старица по брутален начин в село Бяла Черква

loading...

 

18-годишният младеж, изнасилил и убил 70-годишна жена от Бяла Черква, е направил пълни самопризнания. Той е обяснил е, че е принудил жената със сила да се съвкупли с нея, след като и нанесъл удари с юмрук в лицето и притискане на устата и носа с ръка, пише „Янтра Днес”.

Припомняме, че жестокото престъпление е извършено на 6 декември. Два дни по-късно, в събота, кметицата на Бяла Черква Албена Тодорова е потърсила служители на местното полицейско управление, обяснила им, че иска да влязат в къщата на самоотноживееща жена. Когато униформените влезли, видели жената да лежи на стълбите. При огледа веднага станало ясно, че тя не е починала от естествена смърт, а има и друга намеса.

Аутопсията установила, че смъртта на жената е настъпила след задушаване. Извършителят е задържан още същия ден. До този момент той няма регистрирани криминални прояви. Насилникът и жертвата са власи. Възрастната жена има две дъщери, които обаче живеят извън страната. Едната е във Франция, а другата в Холандия. С постановление на наблюдаващ прокурор на 09.12.2018 г., извършителят на престъплението е задържан за 72 часа до довеждането му пред съда.

От събраните доказателства по делото може да се направи обосновано предположение, че Д.Г. е извършил престъплението, в което е обвинен и което се наказва с лишаване от свобода от 10 до 20 години. Поради това Окръжна прокуратура – Велико Търново ще внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. Действията по разследването продължаван под ръководството на прокуратурата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби