Мъже изнасилиха брутално 4 ученички, тръгнали на благотворителна мисия и после ги убиха

loading...

 

Четири ученички са били държани с опряно дуло до главите и изнасилени при брутално нападение. Техният насилник стрелял по охраната преди да посегне на децата, съобщава „Дейли Мейл“. Жертвите са британски ученички на възраст 16 и 17 години.

Те били отседнали в заградена със стени къща за гости и били част от група от 10 души на благотворителна мисия в столицата на африканската държава Акра. Нападателят имал пушка, с която прострелял охранителя в хостела, който се опитал да го спре.

Според „Сън“, след нападението в събота тийнейджърките и тяхната учителка се прибрали с полет във Великобритания и в неделя постъпили в местна болница. Всяко дете било платило по 1200 паунда, за да се включат в благотворителна мисия в западноафриканската държава.

Тя пътували до там, „за да имат възможност да усетят живота в развиваща се страна“. Квартирата им била близо до плажа и, а децата били настанявани в стаи с по 6 легла, като във всяка стая имали възпитател и охрана. Външното министерство на Великобритания потвърди за инцидента и обяви, че си сътрудничи с местните власти в разследването

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби