Забравете за разширените вени с тази мощна рецепта! Две съставки, всеки ги има!

loading...

Проблемът с разширените вени и венозната тромбоза е по-често при жените, отколкото при мъжете, а мнозина страдат от тези проблеми.

Обикновено събирането на кръв във вените възниква, когато разширените и подути вени пречат на притока на кръвта към сърцето. Разширените вени обикновено възникват в областта на ставите и долната част на краката.

Тези отоци са резултат на дълго стоене или седене, заболяване на кръвта, липса на физическа активност, бременност или излишни килограми.

Разширените вени могат да доведат и до запушване на дълбоките вени, известно като дълбока венозна тромбоза. За щастие това не е твърде опасно и може да се третира с домашни лекарства, както и чрез промяна на някои навици, като дълго седене и стоене, пише mall359.

Тази магически рецепта срещу разширени вени и тромбоза се предава от поколение на поколение, защото дава гарантирани резултати. За нейната подготовка ще са ви необходими само...

1 чаша прясно овче мляко

1 бебешки сапун

Начин на приготвяне и употреба:

Настържете сапуна в млякото и с получената смес масажирайте проблемните места от долу нагоре 3 пъти дневно.

А в продължение на 10 дни поставяйте компреси на краката с по-голямо количество от сместа. След като започнете с процедурата, един месец продължете да се масажирайте три пъти на ден. Ефектът ще забележите след втората седмица. Сместа се съхранява в хладилник

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби