ПОТРЕС! Разстреляха една от най-близките на Люси Дяковска

loading...

40-годишната Яна Ланге, която бе застреляна край синагогата в германския град Хале, е била голяма фенка на българската певица Люси Дяковска, пише „Билд“.  

Както Брадва.бг съобщи, Яна стана случайна жертва на терориста Щефан Балиет по време на нападението в сряда, което потресе Германия. 

Терористът излъчи нападението във Фейсбук, а на кадрите се вижда как докато той, въоръжен с автомат, се опитва да влезе в синагогата, покрай него минава Яна. Тя живее близо до храма.   Яна го по питала учудено „Какво правиш?“, а след като подминала той я застрелял в гръб.  

След това екстремистът убил и 20-годишния Кевин в дюнерджийница, намираща се до синагогата. Самият Щефан беше ранен при престрелка с полицията.   „Смъртта на Яна ме потресе“, заяви Люси пред „Билд“.  

„Ние бяхме добри познати, макар тя да беше много срамежлива и резервирана“, добавя тя. пише Блиц.  

За своя профилна снимка и за корица във Фейсбук 40-годишната жена в сложила фотоси, на които се прегръща сърдечно с българката.  

Люси, която доби популярност в Германия като част от поп групата „Но ейнджълс“, сподели в социалната мрежа: „Току-що научих нещо, което ме изкара от релси. Яна винаги намираше време да посети мен или някое от другите момичета, когато бяхме в Лайпциг, Хале, Магдебург. Винаги!  

През април тя дойде и в Берлин, за да се видим, макар и за кратко. Нейните снимки с мен винаги мога да си спомня много добре. Нейната прегръдка винаги е била твърда и някак си пълна с копнеж и в същото време с тъга… Яна беше по-малка от мен, а аз винаги я държах в ръката си, защото чувствах, че има нужда от това.   Тя винаги казваше, че ме обича! Последният път беше в края на юли. Тя няма да го направи повече. Еди непознат реши това, просто така. Една нова звезда осветява небето. Какво е това?“. И други звезди на германската популярна музика като Андреа Берг споменаха с добро Яна Ланге, която често им е засвидетелствала любовта си.   Скромната жена също така се занимавала любителски с пеене и композирала свои песни.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби