Изненади и традиции на местния вот в Созопол!

loading...

 

Предварителните прогнози сочат, че на втори тур на местни избори 2019 в морската община отиват кандидата издигнат от БСП Тихомир Янакиев срещу Георги Пинелов от ПП МИР.

Следствието срещу Панайот Рейзи не е приключило. В момента предсрочно освободения от поста си кмет, заради присвоявания в особено големи размери е изправен пред не леката задача освен да води активна предизборна кампания, но и да влага неимоверни усилия и средства в отлагане на разследването поне докато минат изборите, защото може би очаква победа на неговата дясна ръка – Красимира Германова. Може би е с нагласата – всяко чудо за три дни или в случая до изборите, а след това по старо му с нови сили за кражби и фалиране на общината, без скрупули и мисъл на обикновените трудещисе и милеещи за Созопол созополчани.

Обаче примката около врата му все повече, и повече се затяга, тъй като на бял свят не спират да излизат нови, и нови престъпления, злоупотреби и облагодетелствани фирми и хора от най-близките му. Като например, че всички спечелени евро проекти са се осчетоводявали от счетоводната къща на издигнатата от ГЕРБ Красимира Германова, както и нейната фирма обслужва от 10 години всички общински предприятия,като ги снабдява на завишени цени от кламера до компютъра. Като днес в навечерието на изборите е изпънат гордо трансперант на кандидат кметицата и екипа й! Няма климатик, който да не е поставен пък от фирмата на друг верен другар на крадливия кмет, а именно главния секретар на Община Созопол, Веселина Спасова, която пък живее на семейни начела с Христо Христов, директор дирекция ТСУ при Община Созопол! Човека който одобрява всички извършени ремонтни дейности на общински обекти от фирмите на приятелския и роднински кръг около Панайот Рейзи! Ремонти за които са платени милиони от данъците на местните! Пари за които именно повдигнаха обвиненията срещу Панайот Рейзи, за която престъпна дейност има запазена затворническа килия!Също така местните продължават да се питат, ако общината продължи да се управлява от Германова, като лице и задкулисно от Рейзи, едва ли ще се прекратят обществените поръчки дадени на зета на Панайот Рейзи – Павлин Павлов, който пък е син на шефката на данъчната служба в морската община.

За момента всичко води до промяна на статуквото и на 27 октомври гласоподавателите в община Созопол ще сложат край, изправяйки на балотаж Янакиев и Пинелов.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби