Елена Цанева с покъртителни разкрития за разстреляните българи в Чикаго! Много по-страшно от очакваното е!

loading...

Според информацията на сънародничката ни в Чикаго Елена Цанева, по-възрастната убита жена е имала намерение да се завърне окончателно в България и през фаталната вечер е имало нещо като прощална вечеря.

Закъснение на един от гостите е предотвратило още по-голяма трагедия в семейството. Изчаквали са да пристигне и синът на снахата - 21-годишен младеж, който малко е закъснял. Всъщност той спира и чува последният изстрел, когато се качва и вижда какво се е случило, за съжаление, разказа Елена Цанева, цитирана от БНТ. Убитият българин е около 40-годишен. Работил е в стоманолеярен завод, бил е добър работник и дори очаквал скоро да бъде повишен.

Консулът ни в САЩ Иван Анчев е категоричен, че не става дума за престъпление от омраза. Той подчерта, че в Чикаго често се случват подобни инциденти. Като цяло има проблем с криминалната престъпност. От началото на 2019 г. имаме над 409 убийства. Така че това е един постоянен проблем за този град. Нашите сънародници живеят в квартали, които не са характерни с висока криминална активност, заяви Анчев. Същевременно в социалните мрежи децата на застреляните българи отправят призив за събирането на средства за връщането на телата на убитите в България.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби