Антония Петрова разби мрежата: Дебели жени да не коментират съвършенните ми снимки!

loading...

 

В профила на Антония Петрова-Батинкова в инстаграм се водят словесни битки и махленски свади, видя Lupa.bg. Миската не спира да хвали сина си, когото нарича Бест (най-добрия) и да изтъква, че детето й е уникално, гений и няма второ като него.

Това ядоса част от почитателите й които изказаха мнението си, че Бест е сладък, но като него има още много деца и чедото й не е феномен. Ядосаните дами изписаха куп коментари под снимките, в които обясняват, че всъщност техните деца се развиват нормално и никое хлапе не бива да бъде хвалено по този начин. Вместо да си замълчи и да подмине критиките, Антония показа, че не търпи някой да не е съгласен с нея и нахрани всяка, която не е съгласна, че миската е родила феноменално дете.

"Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус", отвърна Антония.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби