Мощен удар срещу наркомафията в България!

loading...

Разбиха две наркооранжерии в Благоевградско.

При специализирана полицейска операция са били претърсени 11 обекта в общините Гоце Делчев, Хаджидимово и Гърмен. Проверени са жилища и имоти на задържаните, както и пет автомобила.

Служителите на реда разкрили помещение, обособено като наркооранжерия, в частен дом в Гоце Делчев, в който живеел 39-годишен мъж. От там иззели близо 13.5 кг канабис и оборудване за отглеждането му. В друго помещение открили още към 63 грама. В града били проверени и други две жилища. В едното от тях, обитавано от 45-годишен мъж, били открити около 1 кг канабис и 131 боеприпаса без документи за съхранение и притежание. Намерени са и парични суми.

От частен дом, обитаван от 37-годишен, полицаите иззели мобилни апарати и документи от леки автомобили, а от къща за гости в село Тешево - около 2.5 грама канабис, пластики от СИМ карти и мобилен апарат. Проверена била и втора къща в селото, в която открили около 1 кг канабис. Лаптоп, мобилен апарат, СИМ карта, флаш памет и електронна везна полицейските служители иззели от частен дом на 31-годишен в село Мосомище.

Акцията продължила на територията на село Гърмен, където също била разкрита наркооранжерия в бивша стопанска сграда, стопанисвана от 35-годишен мъж. Оттам са иззети оборудване за отглеждане на наркотични растения, около 47 грама зелена тревиста маса, мобилен апарат, СИМ карта, лаптоп и флаш памет. Още оборудване за отглеждане на канабис и мобилни апарати били открити в дома му.

При операцията край село Пирин били установени оставени за сушене около 30 канабисови растения.

Работата на разследващите по случаите продължава.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби