Лошо! Брадвата се стовари върху главата на Векилска! Ето какво се случва!

loading...

Мариана Векилска продължава да обикаля по морето

Мариана Векилска от месеци не е стъпвала с Брюксел, където уж работи от началото на годината. Бившата водеща от Би Ти Ви изкара в белгийската столица от януари до края на май и оттогава не спира да се хвали с долче вита по екскурзии и срещи с близки и познати. Не се знае дали вече не е безработна.

Цяло лято телевизионерката, която напусна студиото, за да се пробва в Европейската комисия, не е стъпвала в Брюксел. Още щом времето се затопли, Мариана Векилска хукна на море. Тази година, за разлика от обикновено, вместо да се излежава по родните къмпинги, тя препочете да плакне снага в морските води на южната ни съседка Гърция.

Чак до края на септември бившата водеща на „Тази събота и неделя“ не спря да се препича под слънцето на комшиите. След старта на активния трудов сезон през есента, не прекъсна ваканцията, а само я продължи на родна земя. Съдейки по непрекъснатите й включвания от различни точки на България, сладкият отпускарски живот продължава и до днес. Векилска не спира да обикаля местата за почивка в страната ни, без да дава знаци, че ще се връща да се труди в Брюксел.

Пътувания

Засега не е ясно защо бившата тв звезда е в България, ако продължава да работи в структура към Европейската комисия, пише „Уикенд“. Според запознати, дори и служебните й задължения да включват пътувания извън Брюксел, не е възможно те да са толкова много и всички да са свързани с места за почивка. Освен това е много съмнително, че Мариана работи по време на пътуванията си, защото те са все по градчета и селца, където няма никакви летища, а се знае, че новата й служба е свързана с въздухоплаването. Според нейните колеги от Би Ти Ви е по-вероятно вече да е безработна.

Самата Мариана досега не е дала публично обяснение какво става с работата й в Брюксел. В края на миналата година тя призна, че напуска Би Ти Ви заради неустоимо предложение от европейските структури, но няма никаква подготовка за новата си работа. Беше предвидено да мине през специално обучение, преди да се заеме със същинските си задължения. Дали пък не се е провалила и това да е наложило връщането й в родината? Засега няма отговор на този въпрос.

Говори се обаче, че в Би Ти Ви винаги има запазено място за нея, стига да поиска отново да работи там. През септември Мариана се появи на откриването на новото издание на кампанията „Да изчистим България“. С това тя даде знак, че идеята за продължаване на нейната тв кариера не й е чужда, предават от hotarena.net.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби