Фандъкова разби Манолова за "орлетата на Борисов" и други нейни лъжи

loading...

 

Виждам, че г-жа Манолова продължава да прави компания с показване на писма, без конкретика. Така започна своя разговор Йорданка Фандъкова, по повод обвиненията от Мая Манолова, че продължават да се трупат задължения на Толофикация. „Булгаргаз е дружество, което продължава да рекетира Топлофикация, пише блиц.

Не е застрашена България по никакъв начин, ние работим в тясно сътрудничество с г-жа Петкова. Топлофикация влезе в закона, че може да взима доставки от други доставчици“, посочи Фандъкова. „Как може нещо да е скрито след като го имате в студиото“, допълни тя по повод коментара на Хекимян, дали писмото е публично.

„То има входящ и изходящ номер“, уточни Фандъкова. „Аз не чух нито едно име, освен името на премиера Борисов, аз я призовавам да си изяснят отношенията с г-н Борисов, защото може би са имали някаква среща. Не приемам, обвинения от човек, който стоеше до Орешарски срещу гражданите, а сега се крие зад тях“, заяви Фандъкова.

По думите ѝ водещият е задал въпрос на Манолова кои са тези хора, но не е чуто нито едно име. „Колко сигнала е подала в прокуратурата за нарушения по време на кампанията ѝ. Няма нито един. Никога не съм обиждала някого. Хората ме познават и се вижда“, коментира още тя. Фандъкова коментира и билбордовете.

„Аз дадох публичен отговор по отношение на билбордовете. В едно студио тя (Манолова – бел. ред) заяви, че няма билбордове, при положение, че има и всички ги виждаме. Моите са под 30, а малко над 1200 са билбордовете в София, не е задължително аз да съм на тях“, уточни тя. Фандъкова разкри и отношенията си с Борисов. „Аз сама шофирам собствената си кола, не се возя в джипове. Разбира се, че се чуваме. Но конкретно за кампанията ако ме питате, не сме коментирали моята кампания.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби