Когато казаха на родителите на парализираното бебенце да си вземат куче, те недоумяваха защо. Но ето че чудото се случи!

loading...

 

 

Това е една невероятна история – такава, каквато само истинският живот може да съчини!

Това семейство е щастливо да има три деца – 2 момичета и момче. Момченцето с родено в седмия месец, при това – мъртво. Лекарите веднага го реанимират, но в резултат на това у него остават много здравословни проблеми, а половината от тялото му остава парализирана.

Родителите обикалят стотици лекарски кабинети с бебето през първите 3 месеца от живота му. Но без да видят някакъв резултат.

Тогава един невропатолог им казва да си вземат куче.

При това не какво да е, а чау-чау или лабрадор. Тогава бащата се опитва да възрази, казвайки, че вече има три мъника, от които единият болен, и едно куче ще им дойде в повече. Но лекарят настоява, че това не е просто съвет, а лекарска заповед.

чау-чау

И така семейството купува чау чау – момиченце на 3 месеца.

По-големите момичета се радват от сърце на кучето, но палето не им обръща никакво внимание, а все пълзи към парализираното момченце и го гризе!

Родителите са шокирани, но странното тук е, че кучето гризе бебето само от парализирана страна, така че те решават да не се намесват. Масажистката, която се занимава с парализираното детенце, в един момент започва да упреква родителите, че не е позволено на едно дете да се правят по 2 масажа наведнъж. А когато разбира КОЙ прави масажа, тя отказва да ги посещава повече.

чау-чау с детенце

Казва им, че не може да се сравни с кучето… понеже при кучето се получава истински точков масаж, сравним с най-добрата акупресура!

И ето, че се случва чудото – месец по-късно бебето протяга ДВЕТЕ си ръце към кучето. По-късно кучето започва да търкаля бебето и да си играе с него като с кученце.

Сега момчето е на повече от година и се движи и ходи перфектно. А лекарите са в шок!

Източник: За жената

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби